دم‌نوش های گیاهی، سال های زیادی است که در خانه تقریبا همه ما ایرانی ها وجود دارند و از خواص زیاد آنها استفاده می کنیم. حالا این برچسب دم‌نوش چیزی است که در سال های اخیر به آن زده شده و شکلی مدرن به آن داده است. همان جوشانده های مادربزرگ ها که هر کدام برای یک درد یا مرضی خوب هستند، امروز در بسته بندی ها و فرم های کیسه ای یا باز در فروشگاه ها عرضه می شوند.
04/02/1396 - 11:54
کیک یزدی به دلیل خوشمزگی و اصیل بودن طرفداران زیادی داره امروز میخوام این کیک خوشمزه را به شما آموزش بدم.
03/02/1396 - 12:44
باقلوا از شیرینی های پرطرفدار مخصوص کشور ترکیه است. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش داده ایم.
03/02/1396 - 12:42
ژله یکی از بهترین ایده ها برای درست کردن یک دسر شیک برای یک میز شام زیبا است. این بار با پاستیل و پودر ژله یک ژله ویترینی زیبا و خوشمزه درست کنید.
03/02/1396 - 12:40
یکی از گزینه های پرطرفدار در سراسر دنیا سالادها هستند. سالاد به فرانسوی، Salade غذایی است که قبل از غذا به عنوان پیش‌غذا، بعد از غذای اصلی به عنوان یک وعده مجزا، همراه با غذای اصلی، یا خود به عنوان یک وعده غذای اصلی مصرف می‌شود.
02/02/1396 - 14:14
اکثرا سوپ هایی که با سبزیجات درست می کنیم، رنگ قرمز دارند. یعنی اینکه در آنها از رب گوجه فرنگی استفاده می کنیم. در این مطلب طرز تهیه نوعی سوپ گیاهی همراه با شیر را به شما آموزش داده ایم.
02/02/1396 - 14:12
خوراک مرغ تند
اگر فرصت کمی برای غذا درست کردن دارید توصیه می کنم حتما این دستور غذایی را امتحان کنید. فلفل سبز، زیره، گشنیز و لیمو طعمی مکزیکی به این غذای خوشمزه اضافه می کند.
02/02/1396 - 14:11
در این مطلب طرز تهیه خورش نخود را به شما آموزش می دهیم. این خورش را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.
31/01/1396 - 09:52
بال کبابی طرفداران خاص و البته زیادِ خود را دارد. اما در این مطلب به جای بال کبابی، خوراک بال را به شما آموزش داده ایم. شک نکنید که حتی بیشتر از خوردن بال کبابی از آن لذت می برید.
31/01/1396 - 09:49
نان، پنیر و سبزی را که دیگر همه بلا استثناء می شناسیم و با نان های مختلف خوردیم. در این مطلب می خواهیم به شکلی مدرن تر و متفاوت این نان و پنیرها را آماده کنیم. بقچه ی پنیر و سبزی! با ما همراه باشید.
31/01/1396 - 09:45
یک مشاور طب سنتی مطرح کرد؛
مشاور طب سنتی با اشاره به تغییرات بدن همزمان با گذر از فصل زمستان به فصل بهار گفت: می‌توان با مصرف برخی خوارکی ها در این فصل با بی‌حالی مقابله کرد.
23/01/1396 - 11:38
سیر تنها یک چاشنی برای غذاها نیست بلکه حاوی انواع مواد مفید برای حفظ سلامت بدن و ریشه‌کن کردن بسیاری از بیماری های مرگبار است.
21/01/1396 - 09:21
باطرز تهیه یک تارت مناسب با فصل و خوشمزه و خوشرنگ و لعاب را آماده کرد‌ایم با این دلبر قرمزی مهمانهایتان را سورپرایز کنید.
12/01/1396 - 15:47
با مصرف یک فنجان از یک نوشیدنی طبیعی و صد درصد خانگی می‌توانید به سرعت به خواب رفته و برای همیشه با مشکل بی‌خوابی خداحافظی کنید.
12/01/1396 - 15:39
چریش (2)؛
گياه چريش در فصل بهار در همه سبزی فروشی ها عرضه مي شود مردم خراسان شمالی بخصوص روستاييان با استفاده از اين گياه ناني به نام نان (فتیر) چريشي درست مي‌كنند .
12/01/1396 - 10:12
در این مطلب طرز تهیه پاستیل های رنگی خوشمزه خانگی را به شما آموزش داده ایم که با ژلاتین درست می شوند. این پاستیل ها را که خیلی ساده تهیه می شوند را درست کنید و لذت ببرید.
05/01/1396 - 11:25
کوکوی سیب زمینی به دو روش تهیه می شود؛ یکی با سیب زمینی پخته و دیگری با سیب زمینی خام و همچنین با ترکیب انواع مواد می توان کوکو تهیه کرد. کوکو در فر و با روغن کم و یا در تابه باروغن فراوان تهیه می شود.
05/01/1396 - 11:15
پس از دهه نخست ماه اسفند، تدارک جشن نوروز آغاز می شود.در نقاط مختلف کشورمان جشن چهارشنبه سوری برگزار می شود.در مازندران ، زنان در آخرین چهارشنبه سال آش هفت ترشی یا چهل گیاه درست می کنند.
24/12/1395 - 17:28
افراد مبتلا به دیابت برای حفظ سلامت و جلوگیری از تشدید عوارض بیماری باید رژیم غذایی ویژه ای را رعایت کنند اما می توان با صرف کمی وقت و سیلقه شیرینی و خوراکی های کم شیرین و سالم برای پذیرایی از آنها در ایام عید مهیا کرد.
23/12/1395 - 13:26
این غذای لذیذ، غذای سنتی استان قزوین است و برای مهمانی های رسمی تهیه می شود.
18/12/1395 - 16:46

صفحه‌ها